Ana Birchall a plecat de la CEX-ul PSD, direct la Cotroceni după ce a fost înlocuită. Viorica Dăncilă: "Dacă a făcut asta, este foarte GRAV!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă şi-a exprimat indignarea în legătură cu informaţia potrivit căreia fostul ministru al Justiţiei ar fi plecat din şedinţa CEX direct la Palatul Cotroceni după ce a fost înlocuită din funcţie.

"Nu ştiu despre acest lucru, dar dacă doamna Birchall a făcut acest lucru, este foarte grav. Este membru PSD şi problemele le rezolvăm în interiorul partidului. Mai mult, i-am explicat doamnei Birchall că vreau să fac această nominalizare la Ministerul Justiţiei pentru că vreau pe cineva din rândul magristraţilor tocmai pentru a avea certitudinea că există o bună conlucrare şi că vom putea obţine consens pe toate deciziile referitoare la Justiţie.

Citeşte şi: PLANUL de campanie al PSD, DEVOALAT. STENOGRAME din şedinţa CEX. Dăncilă: "Este ultima carte! Voi merge în PIAŢĂ, voi merge la MALL. Nu ne vor ATACA!"

Înainte de şedinţa CEX am avut o discuţie cu dna Birchall în care i-am mulţumit pentru activitatea depusă şi i-am explicat că vreau pe cineva din sistemul de justiţie.

Am discutat cu doamna Gîrbovan. Am rugat-o să vină în această funcţie, având în vedere experienţa domniei sale şi respectul de care se bucură în domeniul Justiţiei", a declarat Viorica Dăncilă, la finalul şedinţei CEX.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, ÎNTÂLNIRE de ULTIMĂ ORĂ cu Tăriceanu, după o nouă încercare de a se alia cu Pro România

Întrebată dacă demiterea Anei Birchall a avut loc după ce aceasta a vrut să desfiinţeze Secţia Special de investigare a magistraţilor, Viorica Dăncilă a spus că nu are nicio legătură.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel