Amestecați trei linguri de miere cu una de zahăr brun. Creează cel mai bun truc de frumusețe la tine acasă!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Amestecați trei linguri de miere cu una de zahăr brun. Creează cel mai bun truc de frumusețe la tine acasă!
Amestecați trei linguri de miere cu una de zahăr brun. Creează cel mai bun truc de frumusețe la tine acasă!

Tuturor ne place să ne simțim bine când ne uităm în oglindă. Cu toate acestea, dificultățile de zi cu zi, stresul, programele sau rutina unei lumi care merge, uneori, foarte repede, se traduce într-o stare de spirit obosită și corpul nostru devine o reflectare a dispoziției noastre. Stresul duce la oboseală și la apariția cearcănelor, deoarece pielea noastră suferă sau părul nostru pierde strălucirea și acea forță caracteristică.

Când ne gândim să avem grijă de noi înșine sau de frumusețe este inevitabil să credem că ne vom vedea și ne vom îngriji mai bine doar dacă vom face o cheltuială mare în sala de gimnastică, în piață sau cumpărând produse de înfrumusețare nesfârșite (creme, uleiuri etc.) care vor reda splendoarea corpului nostru. Există mai multe exerciții și metode pe care le putem efectua de acasă fără a implica cheltuieli excesive în buzunar. De la exerciții fizice acasă, până la pregătirea unui meniu sănătos și chiar trucuri de frumusețe pe care le putem efectua de acasă și nu ne ia mult.

Prin urmare, am adunat cinci trucuri de frumusețe pe care le puteți pregăti în casă cu care veți fi strălucitori.

La revedere de la celulită!

Există un truc pentru a crea un exfoliant de casă cu care putem trata celulita de pe corpul nostru. Ce trebuie să faceți este să amestecați puțină cafea măcinată cu gelul nostru de duș și să o aplicați pe piele la momentul băii. Pentru a evita mirosul de cafea, este recomandabil să clătiți ulterior cu gel, dar fără cafea. Acest ingredient este prezent în mai multe creme anticelulitice.

Păr strălucitor

Pentru a obține un păr strălucitor și frumos, este recomandabil să puneți ulei de măsline pe păr, de la rădăcini până la vârfuri. Apoi, trebuie să lăsați părul să se odihnească cel puțin două ore. În cele din urmă, va trebui să-l clătim cu șampon, evitând utilizarea apei calde.

O piele luminoasă și netedă

Acest truc poate fi cel mai dificil de realizat acum pe vreme rece, dar rezultatele sale sunt mai mult decât vizibile: folosiți apă rece. Lucrul ideal pentru a avea o piele netedă și strălucitoare este să faceți duș cu apă rece. Acest lucru stimulează circulația sângelui și ne lasă pielea să arate mai strălucitoare.

Gata cu punctele negre

Punctele negre sunt o tortură pentru mulți, dar liniștește-te, există o modalitate de a le elimina pe care o putem face de acasă. Ce trebuie să faci este să aplici suc de lămâie cu ajutorul unei dischete de bumbac. În acest fel vom preveni înfundarea porilor.

Creați cel mai bun scrub

A face un scrub de casă care funcționează este mai ușor decât credem. Ce trebuie să faceți este să amestecați trei linguri de miere cu una de zahăr brun într-un recipient. Apoi cu amestecul frecăm pielea. După ce îl lăsam să acționeze câteva minute, vom clăti cu apă curată.

Amintiți-vă că frumusețea este, de asemenea, legată de stilul nostru de viață. Este esențial să avem o rutină sănătoasă, astfel încât corpul nostru să nu sufere. 

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel