Amestecă lapte, miere și acest ingredient secret: Paradisul cosmetic pentru tenul tău, la îndemână în frigider

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Amestecă lapte, miere și un ingredient secret. Iată cum să obții unele dintre cele mai hrănitoare măști cosmetice pentru tenul tău, folosind ingrediente la îndemână în propriul frigider.

Pentru a avea o piele frumoasă și strălucitoare, nu trebuie să cumpărați creme și măști scumpe. Uneori este suficient să folosiți produse care sunt mereu la îndemână, precum lapte și miere, și cum să creați produse de înfrumusețare la domiciliu.

În primul rând, să vedem de ce laptele și mierea sunt benefice pentru pielea ta.  Așadar, iată 6 motive pentru care ar trebui să încerci o mască de față cu lapte și miere:

Mierea îmbunătățește starea pielii

 

Mierea are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene care vor contribui la îmbunătățirea stării pielii tale. Mierea este cunoscută pentru că luminează pielea și, de asemenea, ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor și a microfisurilor. În scopuri cosmetice, mierea poate fi amestecată cu lapte (cum - vezi mai jos), ulei de măsline sau ulei de cocos (în proporție de 1 lingură de miere și 1 linguriță de ulei).

Te-ar putea interesa și: Pune bicarbonat de sodiu și un strop de oțet. Va dura câteva minute, dar rezultatul este impecabil!

Laptele este bun pentru curățarea tenului

 

Am scris deja despre acest lucru în Cum să faci pielea să strălucească și să fie netedă: 10 rețete ușoare de lapte. Rețeta este devastator de simplă: înmoaie un tampon de bumbac în lapte, șterge-ți pielea, lasă să acționeze câteva minute și clătește cu apă. Dacă repetați această procedură în mod regulat, pielea dumneavoastră va rămâne curată, netedă și moale. O combinație de lapte și papaya este, de asemenea, foarte eficientă. 3.

Mierea combinată cu laptele este purificatoare și hidratantă. Pielea are nevoie de o curățare și o hidratare regulată pentru a păstra un aspect plăcut, pentru a arăta tânără și pentru a se simți proaspătă. Mierea și laptele pot face exact acest lucru.

Mierea ajută la combaterea punctelor negre

 

Majoritatea oamenilor consideră acneea ca fiind o problemă a adolescenților, dar acest lucru nu este în totalitate adevărat; acneea apare nu doar la adolescenți, ci și la adulți (din păcate). Mierea (pentru proprietățile sale de curățare și antibacteriene) este o modalitate excelentă de a combate această problemă: aplicați-o pe fața curățată, lăsați-o pe piele timp de 30 de minute și clătiți-o cu apă călduță. Mierea ajută dacă acneea este rezultatul unor schimbări hormonale sau al unei iritații a pielii.

Amestecă lapte, miere și acest ingredient secret

 

Laptele conține AHA, sau acid alfa-hidroxi, care se găsește în multe produse cosmetice. AGC ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii.

Rețeta este deosebit de simplă: aplicați laptele pe față și pe gât, lăsați-l timp de 10 minute și clătiți. După o procedură atât de simplă, pielea va deveni imediat mai ușoară și mai moale. De asemenea, puteți face o mască cu lapte și miere, despre care vă vom povesti mai jos.

- ½ cană de lapte simplu, fără aditivi.
- Jumătate de cană de miere.

Se amestecă bine, eventual cu ajutorul unui blender (pentru a obține o masă omogenă). Se aplică cu vârful degetelor pe pielea curată și se masează timp de 2 minute. Lasă-l pe piele timp de 10 minute și clătește-l cu apă călduță. Rezultatul este imediat vizibil!

 

Mască de curățare și hidratare cu lapte și miere

- 2 linguri de lapte crud
- 1 lingură de miere
- 1 capsulă de vitamina E
- 1 Bucată de castravete sau aloe vera.

Se macină și se amestecă bine ingredientele (de preferință într-un blender), se aplică pe față și se lasă să acționeze timp de 30 de minute. Clătiți cu apă călduță.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel