Ambasada României în Italia, anunț important pentru conaționali: Ziua porților deschise dedicată copiilor

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Ambasada României în Italia, anunț important pentru conaționali: Ziua porților deschise dedicată copiilor / Foto: Facebook
Ambasada României în Italia, anunț important pentru conaționali: Ziua porților deschise dedicată copiilor / Foto: Facebook

Ambasada României în Italia anunță românii că va organiza Ziua porților deschise dedicată copiilor, cu activități speciale pentru aceștia, în cadrul ambasadei. 

Cu mic cu mare, dar mai ales cei mici, românii sunt invitați la Ziua Porților Deschise dedicată copiilor, la Ambasada României în Italia! Evenimentul se va ține, conform anunțului de pe pagina oficială de Facebook, sâmbătă, 17 septembrie între orele 10-20. 

Copii Românilor vor avea parte de mai multe cativități în care își vor putea descoperi talentele artistice.

 

Ziua Porților Deschise dedicată copiilor, la Ambasada României în Italia

 

„Vino alături de noi la Ziua Porților Deschise dedicată copiilor, la Ambasada României în Italia!

Sâmbătă, 17 septembrie, între orele 10.00 și 20.00, Ambasada găzduiește o serie de activități în care copiii vor fi protagoniști.

La început de an școlar, ne dorim să le oferim copiilor români un spațiu în care să-și descopere talentele artistice și să își încerce priceperea, sub îndrumarea profesorilor de Limbă, Cultură și Civilizație Românească #LCCR.

De asemenea, este ultima șansă de a vizita expoziția de pictură "METAMORFOSI" a artistei Luminița Țăranu expusă în saloanele Ambasadei. Astfel, vor fi organizate ateliere de muzică, lectură, teatru de păpuși, de poezie, de pictură, de cusut și multe altele, la care pot participa copii cu vârste de până la 18 ani.

Accesul este liber în intervalul orar menționat, cu evitarea aglomerării. Nu este necesară înscrierea prealabilă, dar îi rugăm pe părinții sau însoțitorii adulți să aibă asupra lor un act de identitate valabil.”, transmite Ambasada României în Italia, pe Facebook.

 

2. Ambasada R... (305808834_444418724380452_8330012495629631976_n.jpg)

 

Vezi și

Ziua Limbii Române, sărbătorită în Italia de peste un milion de români. Ambasadele României și Republicii Moldova în Italia, eveniment comun

 

Limba română, sărbătorită în Italia de peste un milion de persoane. Concursuri, concerte și campanii de promovare a lecturii în limba maternă s-au desfășurat la Roma  și nu numai.

Pe 31 august, Ziua Limbii Române este sărbătorită în fiecare an în România, Republica Moldova și în diaspora celor două țări. Italia găzduiește cea mai mare comunitate de români din străinătate: ultimele statistici vorbesc de 1.076.412 cetățeni români rezidenți, la care se adaugă aproximativ 130.000 de cetățeni moldoveni. Pentru a sărbători Ziua Limbii Române, Asociația "Satul Românesc" din Pavona, la periferia Romei, a organizat un festival dedicat limbii materne.

Continuă știrea..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel