Amalia Năstase dezvăluie dieta cu care a slăbit 21 de kilograme în 3 luni

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Amalia Năstase a făcut senzație în ultima vreme, după ce a slăbit 21 de kilograme în doar 3 luni. Ea a dezvăluit câte ceva despre dieta cu care a reușit să slăbească atât de mult, într-o perioadă de timp scurtă.

Amalia Năstase a vorbit, la Pro TV, despre regimul ei alimentar care a dus la rezultatele fantastice din ultimele luni.

„Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr, ceea ce este viaţă, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie. La prânz, am 80 de grame de carne cu 200 de grame de salată”, a spus Amalia Năstase.

Ea spune că nu trebuie să cântărești mâncarea mereu, pentru că după câteva zile îți dai seama imediat care este cantitatea necesară.

„Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii şi atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc. Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum.  La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume", a mai spus Amalia Năstase, potrivit libertatea.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel