Amalia Bellantoni se autoproclamă „Regina Pizzelor“: „Da, eu sunt cea mai tare care face Pizza“. Chefii se simt intimidați de ea

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Amalia Bellantoni, românca măritată cu un sicilian - noua vedetă de la Chefi la cuțite -, abia aștepta această probă ca să „strălucească“. Proba individuală din ediția de aseară a emisiunii a fost... Pizza. 

Amalia Bellantoni a obținut, aseară, 13 puncte la proba individuală. Ea le-a gătit chefilor două tipuri de pizza gătite în stil italienesc. O pizza Buffala și o pizza dulce, ca desert.

Încă de când a auzit care este tema probei individuale, sicilianca a spus că ea poate să meargă să doarmă și să se trezească înainte cu 15 minute de terminarea probei. „Mie mi se pare foarte simplu. Copiii mei de 4 ani fac pizza“, a exclamat „sicilianca“.

Iar rezultatul nu a fost departe de așteptări: 13 puncte din 15 posibilie. „13 puncte pentru Grande Buffala. Pizza mea preferată. Eu sunt regina Pizzelor!“, a exclamat Amalia când a auzit rezultatul juriului, înainte de a se alătura colegilor din bucătărie.

Cei trei chefi recunosc că se simt intimidați de ea, mai ales de debitul ei verbal. „Bă cât poate să vorbească, frățică! Mă panichează, jur!“, a afirmat chef Florin Dumitrescu.

„Da, eu sunt cea mai tare care face Pizza. Eu sunt la grande regina della Pizza“, a conchis Amalia Bellantoni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel