Alex Căutiș, solicitat la Realitatea, de înlocuitorul lui Rareș Bogdan

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalistul Alexandru Căutiș a avut o intervenție la Realitatea TV, după o îndelungă absență cauzată de un scandal în direct la emisiunea "Jocuri de Putere", cu jurnalistul Oreste Teodorescu.  

Alexandru Căutiș a fost solicitat să intervină telefonic de Claudiu Popa, cel care îl înlocuiește pe Rareș Bogdan în această perioadă, pe tronsonul orar 21:00-00:00, acoperit în mod normal de emisiunea "Jocuri de Putere". 

Intervenția lui Căutiș a avut loc ca urmare a unei anchete publicate de acesta, în care specifică faptul că Mihaela Triculescu, noua șefă ANAF, numită în funcție astăzi, după demiterea lui Mișa, nu s-a remarcat cu nimic, jurnalistul aflând că aceasta a picat de mai multe ori examene pentru funcții mult mai facile. 

"Mă îngrozește pur și simplu stadiul în care a ajuns statul român. Numirea unei astfel de doamne în fruntea unei instituții atât de importante precum ANAF, este castastrofală. Am publicat un articol în care am specificat că doamna a fost respinsă de cinci ori de la ANAF. Și-a încercat de două ori norocul la Direcția Regională Antifraudă Craiova, de două ori la Direcția Antifraudă Târgu Jiu și de alte două ori la Direcția Control Activități cu Risc Fiscal și Intervenție Rapidă. Doamna a fost respinsă de cinci ori așa cum vă spuneam și am văzut și notele dumneai. Dânsa spune că a avut punctaj mare, dar nu este adevărat," a spus Căutiș. 

Reamintim că Alexandru Căutiș nu a mai fost prezent la Realitatea TV după scandalul "10 august" în care acesta i-a luat un interviu celui care a fost supranumit "Fantoma Albă", colonelul Paraschiv. El a intrat într-o aprigă polemică cu Oreste și a decis să plece din emisiunea lui Rareș Bogdan.

Citește și Scandal în direct: Alexandru Căutis a plecat de la emisiunea lui Rareș Bogdan, după ce s-a certat cu Oreste

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel