Alegeri prezidențiale. Ponta bagă bățul prin gard: "E de 10 ori mai pesedistă decât Dragnea"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că şi-ar dori ca pe listele partidului pentru europarlamentare să fie Corina Creţu, despre care a adăugat că poate fi un bun candidat şi la prezidenţiale.

"Noi ne-am bucura foarte mult dacă, în primul rând, Corina Creţu decide să candideze din nou, pentru că nu a decis încă acest lucru. Şi, în al doilea rând, dacă decide să candideze, să o convingem să fie la noi pe listă. Eu cred că orice partid din România vrea să aibă un comisar european pe listă, că n-avem mai mulţi. E Cioloş şi e Corina Creţu. Cine are mai multă experienţă în zona europeană? Eu cred că a fost un comisar bun Corina Creţu'', a spus Ponta.

El a adăugat că vede în Corina Creţu un bun candidat şi la prezidenţiale.

''Pentru prezidenţiale, da, cred că ar fi un candidat puternic pentru că, în primul rând, e cam de vreo 10 ori mai social-democrată, mai pesedistă decât Dragnea. Când Dragnea era la PD cu Băsescu, Corina Creţu era tot la PSD. În al doilea rând, pentru că are o imagine şi relaţii şi cunoştinţe despre Europa mult mai mari decât domnul Iohannis. Dar, sincer, nu-mi dau seama dacă imaginea aceasta foarte bună europeană se traduce şi în voturi foarte multe pe plan local, naţional. Ştiu foarte bine ce înseamnă o campanie prin comune, nu e uşor. Şi nu-mi dau seama dacă românii au încă o anumită reticenţă, un pic misogină, faţă de femei-candidat'', a afirmat Ponta.

Victor Ponta a fost prezent marţi la Târgovişte, unde s-a întâlnit cu membrii şi simpatizanţii Pro România şi a susţinut o conferinţă de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel