ȘAH la Dragnea. PNL merge la CCR cu Legea care permite arestul la domiciliu. ULTIMA ORĂ

Liviu Ludovic / 22 noi 2018, 12:10 Salveaza PDF Comentarii

Mutare surpriză din partea PNL: sesizează la CCR legea care permite celor condamnați la închisoare de până la 5 ani să execute pedeapsa la domiciliu. În spațiul public au existat voci care au spus că această Lege este pregătită special pentru Liviu Dragnea.

Nu mai puțin de 60 de parlamentari ai acestei formațiuni au sesizat, astăzi, CCR, cu privire la neconstituționalitatea legii de executare a pedepselor privative de libertate.

Legea le-ar permite celor condamnați la închisoare de până la 5 ani să execute pedeapsa la domiciliu. Potrivit informațiilor vehiculate în spațiul public, în această situație s-ar afla și liderul PSD Liviu Dragnea, în cazul înstanța va menține decizia de condamnare.

Sesizarea liberalilor:

"În temeiul prevederilor art. 146 lit. a) din Constituţia României şi ale art. 15 alin. (1) din Legea 47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, republicată, cu modificările și completările ulterioare, vă prezentăm Sesizarea cu privire la neconstituționalitatea Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr.254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal (Pl. x 553/2017), adoptată de Camera Deputaților, în ședința din data de 14 noiembrie 2018, în calitate de Cameră decizională, solicitându-vă să o înaintați Curții Constituționale a României, la data depunerii". 

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy