Aeroportul Otopeni, DESFIINȚAT de specialiști străini: „Este un DEZASTRU. Sunteți parte a comunității europene și acel aeroport e o RUȘINE!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Celebrul designer industrial Karim Rashid se află la București. El a criticat dur felul în care poarta de intrare în România - Aeroportul Otopeni - arată, descriindu-l ca fiind „o rușine“.

Unul dintre cei mai faimoși designeri industriali din lume, Karim Rashid, se află în aceste zile la București. El participă la conferința Creativity 4 Better și, într-u interviu acordat Pro Tv, el a vorbit despre ce are nevoie capitala pentru a ieși din anonimat.

Aflat la a treia vizită în România, extravagantul designer canadian de origine egipteană spune că este uimit că de fiecare dată când ajunge pe Otopeni vede aceleași imgini încremenite în timp.

Am nevoie să vină cineva la mine și să-mi spună: 'hei, știi ceva, vrem să renovăm aeroportul, nu ai vrea să faci tu design-ul?' Bineînțeles că aș vrea să refac eu design-ul...apropos, aeroportul acela este un dezastru, îmi pare rău să o spun. Adică chiar are nevoie de lucrări, sincer! Sunteți parte a comunității europene și acel aeroport e o rușine!”, a declarat Karim Rashid pentru Pro Tv.

Karim Rashid este unul dintre cei mai populari designeri contemporani, cu un portofoliu de peste 2.500 de proiecte. Lucrările sale sunt prezente în colecţiile permanente ale 14 muzee importante din întreaga lume, printre care San Francisco Museum of Art (SFMoMA) şi New York Museum of Modern Art (MoMA).

Revista Time l-a descris ca fiind „cel mai cunoscut designer industrial din toate cele din America” și „Prințul plasticului”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel