Adrian Năstase, atac la șeful statului: „Va fi sancționat la vot dar și in cărțile de istorie“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Adrian Năstase, fostul premier român social-democrat, a lansat un nou atac la adresa președintelui Iohannis, după conferința acestuia de miercuri seară.

Năstase spune că încercarea președintelui  „de a obtine si 'parlamentul său', 'călcând peste cadavre', va fi, in final, sper, sanctionată la vot dar si in cărtile de istorie“.

„Iohannis a tinut o nouă conferintă de presă. In situatia dramatică in care a ajuns România, cu aproape 3000 de imbolnăviri zilnice, in parte generate de incăpătinarea sa si a guvernului de a desfăsura, cu orice pret, alegeri locale si de a deschide anul scolar (ca argument pentru tinerea alegerilor locale), Iohannis a dat, ieri, la televizor, tot felul de sfaturi părintesti, subliniind de nenumărate ori că in perioada următoare trbuie să actionăm cu totii, „impreună” pentru a opri epidemia.

„Impreună” dar, din nou, anuntă Iohannis, fără PSD. El incearcă să disocieze intre PSD – care este „rău”, „toxic”, „nociv”, „conservator” – si votantii săi – care sunt oarecum ok. Probabil că Iohannis nu pricepe că treimea alegătorilor care au votat PSD sunt de acord, in principiu, cu politicile acestuia, cu măsurile propuse sau intreprinse.

Incercarea celui care, in fapt, este seful PNL si purtătorul său de cuvânt, de a obtine si „parlamentul său”, „călcând peste cadavre”, fără a tine seama de nevoia de concertare politică inclusiv cu opozitia, va fi, in final, sper, sanctionată la vot dar si in cărtile de istorie“, a scris Năstase pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel