Adda, grav bolnavă: „Mă voi retrage din spațiul public“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cântăreaţa Adda, în vârstă de 29 de ani, a dezvăluit că vreme de un an și jumătate a avut un tratament greșit, după ce a primit un diagnostic eronat. Artista a anunțat că se va retrage din spațiul public, pentru a putea urma tratamentul, care va fi unul destul de agresiv.

După ce, în urmă cu un an, dezvăluia că suferă de dermografism, o boală rară de piele, cunoscută şi sub numele de urticarie dermatografică, Adda își anunță acum fanii că diagnosticul a fost greșit. 

„Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul.

A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella- transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te muscă animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioada de lupta și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate“,  a afirmat Adda.

Adda, grav bolnavă: „Mă voi retrage din spațiul public“

 

Artista a anunțat că se va retrage din viața publică o perioadă din cauza tratamentului agresiv pe care îl are de urmat.

„Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile. La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioada din spațiul public - emisiuni și apariții, pentru că prima tură e cea mai grea. Voi rămâne aici, pe online și va voi ține la curent când pot și cât pot“, subliniază Adda.

Înainte de a renunța la aparițiile televizate, ea anunță că fanii vor avea parte în curând de noul album, pentru care își dorea o lansare fastuoasă: „Vă voi lasă și albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie. Plănuiam o lansare aniversară cu concert. Mai ales că voi împlini 30 de ani. La jumătatea lui Martie va veni și noul single. I-am pus numele “Gogutz” la rahatu’ ce e acum în mine. Și promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii“.

Adda: doctorii “specialiști” ai României să pună mâna pe carte

 

„În timp ce o parte din doctorii “specialiști” ai României vor pune mâna pe carte! Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar să nu mai trimită pacienții pe piste greșite și să se trezească la realitate! Poate exemplul meu va ajută la INFORMARE, PREVENȚIE ȘI TRATARE LA TIMP! Pentru că, DA , aceste două “minunății” te pot ucide sau te pot nenorocii pe viață!!! Dacă nu sunt depistate la timp. I se poate întâmplă oricui.

În fine, după ce o să-l omor pe Gogutz, o să mănânc cea mai mare felie de tort și o să beau un sfert de deget de vodka, având în vedere că n-am băut de atâta timp, o să mă îmbăt ca aia care cad în șanț și au fața plină de noroi.

Mă pregătesc de război! Sunt o fu*king Xena! Nu m-am simțit niciodată mai puternică și mai stăpână pe situație. Acum știu cu cine mă bat!“, conchide artista mesajul său.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel