Accident TERIBIL pe AUTOSTRADA A1. 14 victime, dintre care 2 persoane încarcerate

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cinci persoane au ajuns la spital, dintre care două persoane au fost încarcerate și alte 11 au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce un camion oprit pe banda de urgență a autostrăzii A1 Deva – Nădlac, în zona localităţii Mănăştiur, judeţul Timiş, a fost lovit de un alt camion. Apoi, patru mașini din coloană s-au ciocnit. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier se desfășoară îngreunat, pe a doua bandă, pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A1 Deva – Nădlac, în zona localităţii Mănăştiur, judeţul Timiş, unde un autocamion s-a stricat în mers şi a rămas blocat pe banda de urgenţă.

După aproximativ 40 de minute, șoferul unui alt autocamion nu a observat vehiculul blocat şi a intrat în plin în acesta.

După impact, alte patru autoturisme, care se aflau în coloană, s-au ciocnit din cauza nerespectării distanţei regulamentare a celui de-al patrulea șofer.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel