Accident îngrozitor în Italia: Un român de 20 de ani și-a pierdut viața, iar altul este rănit grav

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Accident îngrozitor la Mazara, Italia: Un român de 20 de ani și-a pierdut viața, iar altul este rănit grav.

Un tragic accident rutier a avut loc aseară la Mazara del Vallo. În urma impactului puternic au rezultat o persoană decedată și doi răniți grav, conform presei străine.

Victima principală este un tânăr român de 20 de ani, care a fost ucis. Celelalte două persoane implicate în accident sunt rănite grav, de asemenea, fiind vorba despre un alt tânăr, tot de naționalitate română, și o tânără tunisiană de 23 de ani.

 

Un român s-a stins din viață, iar alt conațional se luptă să trăiască

 

Cei trei călătoreau într-o mașină care, conform celor descoperite până acum, mergea cu viteză mare, după ce nu s-a oprit la un punct de control al poliției din via Vittorio Veneto. Accidentul, aparent autonom, a avut loc în via Salemi, la intersecția cu via della Pace.

Tânărul de 20 de ani a murit pe loc. Ceilalți doi răniți se luptă acum între viață și moarte. După tratamentul inițial primit în camera de urgență a spitalului Abele Ajello, aceștia au fost transferați cu elicopterul la Palermo.

Vezi și: Răzvan a murit luni într-un accident rutier în Italia. Urma să-și sărbătorească majoratul

 

Poliția cercetează cazul pentru a afla cauza accidentului

 

Șoferul mașinii, probabil din cauza vitezei mari și a asfaltului alunecos din cauza ploii, ar fi pierdut controlul vehiculului, care s-a izbit de peretele unei case.

Cu privire la cele întâmplate, procurorul Marsala a deschis deja un dosar de anchetă pentru a stabili cu exactitate dinamica celor întâmplate. Imediat după accident, la fața locului au intervenit mai multe ambulanțe, pompierii detașamentului local și polițiștii rutieri ai comandamentului local al poliției municipale, care au efectuat constatările cazului.

 

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel