Accident cumplit în Malta: Camion plin cu fiare, răsturnat. Un moldovean, aflat în vacanță, grav rănit

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Accident cumplit în Malta  Un camion, plin cu fiare, s-a răsturnat. Un moldovean, aflat în vacanță, grav rănit
Accident cumplit în Malta Un camion, plin cu fiare, s-a răsturnat. Un moldovean, aflat în vacanță, grav rănit

Un mort și mai mulți răniți în urma unui accident cumplit, produs, pe 16 februarie, în Malta. Printre persoanele rănite este și un bărbat, de 39 de ani, cetățean al Republicii Moldova, care era în vacanță.

Un camion s-a răsturnat pe drumul Aldo Moro din Marsa, miercuri dimineață. Ulterior, mastodontul s-a izbit de stâlpi de iluminat și a ucis un motociclist, care se deplasa din sens opus.

Camionul s-a răsturnat după ce a lovit banda despărțitoare de pe artera aglomerată, miercuri, în jurul orei 11.30. Toată încărcătura de fier vechi a fost împrăștiată pe benzile de trafic, scrie nrdfood.com.

O parte din acel metal a căzut peste un șofer, nepalez de 28 de ani, care livra mâncare și care conducea o motocicletă Kymco Agility. Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Mater Dei, dar nu a supraviețuit. 

 

Accident cumplit în Malta: Un moldovean, aflat în vacanță, a fost grav rănit 

 

Alte două vehicule, care circulau în sens opus, au fost, de asemenea, afectate de accident. Este vorba despre un automobil Hyundai i20, condus de un moldovean, de 39 de ani, și un Audi A1, condus de un bărbat de 52 de ani din Swieqi.

Cei doi șoferi, precum și bărbatul din Cospicua, în vârstă de 56 de ani, care conducea camionul răsturnat au fost răniți în incident. 

Jordan Grech, un alt șofer de camion, a fost primii oameni care au ajuns la fața locului. „Nu pot să cred la ceea ce tocmai am fost martor... tocmai s-a întâmplat ceva îngrozitor. Sper că persoana este în regulă”, a spus el, cu vocea trosnind de emoție, într-un video postat pe Facebook.  

Magistratul Astrid May Grima conduce ancheta cu privire la accident. Incidentul a afectat traficul în ambele sensuri și a provocat o retragere semnificativă a traficului în toată țara. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel