„VILA lui Dragnea“. Vila din Mamaia MENȚIONATĂ în #Teleorman Leaks

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

În valiza cu documente de la Rise Project se aflau și planurile unei vile ridicate la malul Mării Negre și despre care spun că aparține lui Liviu Dragnea. Reporterii de la adevarul.ro au găsit vila.

 

În valiza cu documente ale companiei Tel Drum ajunsă în posesia jurnaliştilor Rise Project se afla şi o mapă roşie în care au fost găsite 5 coli A3 cu „un proiect faraonic, mai înalt cu două mansarde decât palatul existent al socialistului-şef. Sunt cinci niveluri, casa liftului, iar releveele adună împreună 1.015 metri pătraţi utili”.

Este vorba despre o „vilă privată în Mamaia”, care ar fi proiectată chiar şi cu o cameră de 11,6 metri pătraţi rezervată majordomului. Construcţia are, aşa cum se vede în planurile respective, 13 camere, 12 băi, 4 bucătării etc., iar toată construcţia ar fi fost plătită de compania Tel Drum.

Reporterii „Adevărul" au descoprit că vila a fost construită şi este funcţională la numai 200 de metri de plaja din zona Mamaia Nord. Construcţia de tip bloc sete pe patru nivele, ultimul fiind o terasă de unde poţi privi Marea Neagră în toată splendoare ei.
Zona este una rezidenţială, plină de vile construite în ultimii ani, cu drum asfaltat până în promenada care desparte cartierul de nisipul fin al plajei.

Potrivit Rise Project, „Nicoleta Pene, director comercial la Tel Drum, a păstrat facturi, devize de plată, negocieri cu firme de amenajare interioară şi socoteli de mână cu lucrări, perioade şi costuri. Până pe 4 septembrie 2010, de exemplu, nota că, dintr-un avans de 200.000 de lei, a cheltuit 163.850 pe termoizolare terase, casa liftului, nişte finisaje la etajul 4, faţadă, instalaţie electrică şi balustrade metalice”.

Oamenii de pe strada D14 afirmă că aceea este „casa lui Dragnea”, chiar dacă nu l-au văzut pe acolo. „Cine ştie cui i-a dat-o să se folosească de ea”, ne spune o femeie râzând. Altă doamnă ne spune că sunt mai multe persoane care deţin apartamente în „vila lui Dragnea”.


 Vila din Mamaia Nord, ale cărei planuri apar în Teleorman Leaks    FOTO Călin Gavrilaş

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel