40 de zile de la moartea lui Cornel Galeș în Spania. Anchetă cu multe semne de întrebare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Viviana, partenera din ultimii ani ai lui Cornel Galeș, fostul soț al regretatei Ileana Ciuculete, a fost cea care s-a ocupat de organizarea parastasului de 40 de zile de la mormântul bărbatului. Galeș a murit în Spania, într-un terbil accident la sfârșitul anului trecut.

În urma morții lui Cornel Galeș rămân, în continuare, foarte multe semne de întrebare. Până acum, autoritățile din Spania nu au reușit să finalizeze ancheta accidentului în urma căruia Cornel Galeș a pierit atât de tragic, conform România Tv. 

La parastasul de 40 de zile au fost prezenți și colegi de muncă de-ai lui Cornel Galeș care susțin că fostul soț al Ilenei Ciuculete nu circula cu mașina fără să poarte centura de siguranță. Este vorba despre o controversă pentru că potrivit informațiilor care au venit până acum din Spania se pare că moartea lui Cornel Galeș a survenit în urma faptului că acesta nu purta centura de siguranță în urma impactului.

Nici cel care conducea, cel care era la volanul mașinii nu a fost încă pedepsit, acesta aflându-se în continuare în Spania, iar polițiștii nu au finalizat încă ancheta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel