1000 de magistrați sesizează CSM după AMENINȚĂRILE lui Liviu Dragnea

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Peste 1000 de magistrați solicită suplimentarea ordinii de zi a ședinței plenului Consiliului Superior al Magistraturii de astăzi cu cererea de apărare a independenței sistemului judiciar formulată de Asociația Forumul Judecătorilor din România.

Magistrați de la instanțe din toată țara au transmis Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) o adresă prin care spun că își însușesc cererea de apărare a independenței sistemului judiciar formulată luni de Forumul Judecătorilor după atacurile la Justiție de la mitingul PSD și declarațiile lui Liviu Dragnea.

"Subsemnații, judecători, procurori, magistrați-asistenți și auditori de justiție, declarăm că ne însușim în nume propriu cererea de apărare a independenței sistemului judiciar formulată de Asociația Forumul Judecătorilor din România. Apreciem necesară suplimentarea ordinii de zi a ședinței plenului Consiliului Superior al Magistraturii din data de 14 iunie 2018 cu prezenta cerere, şi solicităm să dispuneți admiterea acesteia și apărarea independenței sistemului judiciar pusă grav în pericol de acțiunile concertate ale celorlalte două puteri ale statului, legislativă și executivă", se arată în cererea înaintată CSM.

Documentul a fost semnat de peste 1.100 de magistrați din toată țara

Magistrații au anexat lista celor 1.104 judecători, procurori, magistrați-asistenți și auditori de justiție, semnatari ai prezentei cereri, precum și cererea de apărare a independenței sistemului judiciar formulată de Asociația Forumul Judecătorilor din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel