Zonele din Spania unde băuturile alcoolice se vor consuma doar în spații speciale. Amenda este de 1.500 de euro

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Guvernul din Insulele Baleare a adoptat măsuri legislative menite să reglementeze și să promoveze un turism responsabil, având ca scop îmbunătățirea calității zonelor turistice și reducerea comportamentelor perturbatoare. 

Guvernul Insulelor Baleare a adoptat măsuri noi pentru a promova un turism responsabil și a îmbunătăți calitatea zonelor turistice. Printre aceste măsuri se numără interzicerea consumului de alcool pe drumurile publice din zonele afectate de decret.

Aceste zone includ municipiile Palma, Sant Antoni de Portmany, Calvià și Llucmajor. Cu excepția teraselor și a zonelor autorizate legal, consumul de alcool pe străzi este strict interzis, iar sancțiunile pentru nerespectarea acestei reguli variază între 500 și 1.500 de euro.

”Modificările în cadrul Decretului Lege 1/2020 au fost propuse și aprobate de Consiliul Guvernatorilor, după consultări cu principalii actori din sectorul turistic. De asemenea, zonele afectate de măsuri sunt revizuite la cererea municipiilor, iar Comisia pentru promovarea civilității în zonele turistice va include acum și consiliile insulare ca membri naturali.”, se arată pe site-ul oficial a Guvernului Insulelor Baleare. 

Aceste schimbări sunt parte a eforturilor guvernului pentru a asigura o gestionare mai eficientă a turismului și a sportului în Insulele Baleare, având ca obiectiv final promovarea unei industrii turistice durabile.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel