Ziua Națională, celebrată în Aeroportul Internațional Henri Coandă

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a organizat o suită de evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri, care vor aduce pasagerilor celui mai mare aeroport din România o mică parte din spiritul şi tradiţiile naţionale.

Potrivit unui anunţ al CNAB, sâmbătă, în intervalul orar 10:00 - 13:00, pasagerii care au decis să călătorească de Ziua Naţională vor fi întâmpinaţi cu spectacole de dans folcloric şi vor putea participa la vernisajul mai multor expoziţii.

Astfel, la Terminalul Sosiri, între 10:00 şi 10:30, va avea loc un spectacol de muzică şi dansuri populare susţinut de Ansamblul "Doiniţa", la ora 11:00 - vernisajul expoziţiei "O sută de Români. Portret în fotografie", semnată de Cristian Sutu, iar la 11:30 - un spectacol de dansuri populare organizat de "Creart".

La Terminalul Plecări, la ora 10:45 pasagerii vor putea asista la un spectacol de muzică şi dansuri populare cu Ansamblul "Doiniţa", iar la 12:45 va avea loc un alt spectacol de dansuri populare organizat de "Creart".

Totodată, pasagerii Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti vor fi invitaţi să viziteze expoziţiile: "Martirii Marii Uniri. Destinele unei generaţii de excepţie", organizată de Asociaţia "Identitate Culturală Contemporană", care va fi amplasată în noul Terminal Plecări (Plecări interne) şi ''o 9 atitudine pentru cultură! 100 România!", organizată de "Infocons", Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România, care se va regăsi pe culoarul de legătură dintre Terminalul Sosiri şi Terminalul Plecări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel