Zile negre pentru patru români din Italia. Autoritățile le-au stricat planurile pe termen lung

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Patru români din Italia, care se sustrăgeau pedepselor privative de liberatate dictate de diferite instanțe din Peninsulă, au fost dientificați în decurs de câteva zile de polițiștii italieni.

Carabinierii din Compagnia di Verona au arestat un cetățean român, în vârstă de 51 de ani, care fusese anterior arestat pentru trafic de droguri și avea interdicție de a intra în Verona. Tocmai încălcarea interdicției menționate mai sus l-a adus pe român, din nou, în spatele gratiilor, instanța dispunând încarcerarea lui de îndată.

Un alt român, Ilie Fanica, în vârstă de 31 de ani, domiciliat în Crespino, a fost identificat și încarcerat, având de ispășit 2 ani și 21 de zile pentru tâlhărie și vătămări agravate, fapte comise în decembrie 2015. Bărbatul a fost identificat într-un atelier mecanic, în timp ce încerca să își repare mașina.

Poliția a intervenit în această dimineață și în cazul unui scandal dintre un bărbat și o femeie din via Panama. Agenții i-au legitimat pe cei doi și au constata că bărbatul, DC, de 40 de ani și nașionalitate română, era notificat cu antecedente, iar pe numele său fusese emis un ordin de închisoare pentru violență în familie și extorcare a partenerului său. 

De semnea, un alt român, de 42 de ani, condamnat pentru furtur din locuințe, trafic de droguri și agresiune sexuală, a fost de asemnea identificat și încarcerat în închisoarea Imperia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel