Zegrean, despre Kovesi: Asta se vrea, să fie numit procuror-șef european și ea să nu aibă voie să părăseasca țara

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Fostul președinte CCR, Augustin Zegrean, consideră că problemele Laurei Codruța Kovesi vor continua atâta timp cât ea va avea șanse pentru preluarea șefiei Parchetului European. „Dacă acolo se va continua să fie numită, aici se va continua să fie condamnată”, a spus Augustin Zegrean.

Augustin Zegrean a spus pentru Digi 24 că „s-au speriat atât de tare de Kovesi”, încât se va face totul ca Laura Codruța Kovesi să nu reușească să obțină postul de procuror-șef la Parchetul european. Kovesi a fost pusă sub control judiciar și are interdicție de a părăsi țara.

"Mi se pare firesc tot ce se întâmplă aici. Eu am spus asta când au început audierile la Comisia Europeană. Am spus că astfel o vor putea opri. Și asta se vrea. Dacă are interdicție... Să fie numit procuror-șef european și ea să nu aibă voie să părăseasca țara... Dacă acolo se va continua să fie numită, aici se va continua să fie condamnată. După cum merg lucrurile acolo se va ajunge. Nu vreau să fiu profet, dar mă tem că acolo se va ajunge", a declarat Zegrean la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel