Zegrean: Dosarul ”10 august” va fi ÎNGROPAT 30 de ani

Fostul președinte al Curții Constituționale,  Augustin Zegrean, a  declarat pentru PSnews.ro că dosarul vizând violențe jandarmilor asupra protestatarilor pașnici de pe 10 august va fi ”îngropat, reluat, îngropat și ocultat în funcție de culoarea politică a viitoarelor guvernări”.

Zegrean mai spune că: ”în cadrul dosarului privind gravele violențe din 10 august se vor căuta vinovați și, cel mai probabil, se vor condamna nevinovați!”.

”Eu vă spun ce se va întâmpla și, din nefericire, vă veți convinge că exact așa se vor desfășura lucrurile: în cadrul dosarului privind gravele violențe din 10 august se vor căuta vinovați și, cel mai probabil, se vor condamna nevinovați! Vă avertizez că, așa cum stau și se prefigurează lucrurile, dosarul vizând incidentele din 10 august face parte dintre marile, marile dosare sensibile, dificile – mă refer, firește, la Dosarul Revoluției și la Dosarul Mineriadei, care au fost îngropate, reluate, îngropate, invocate, reluate și asta numai după aproape trei decenii de la comiterea acelor fapte abominabile. Exact aceeași soartă o va avea, din păcate, și acest dosar privitor la gravele violențe din 10 august. Va fi îngropat, reluat, îngropat și ocultat în funcție de culoarea politică a viitoarelor guvernări.

Mai rețineți un aspect: cu cât presa îi va acuza mai abitir pe simplii jandarmi, cu atât adevărații vinovați și responsabili vor fi făcuți scăpați mai ușor! Desigur, și bâta are partea ei de vină – de ce ai lovit, fiindcă legea îți interzice să bați oamenii! –, dar fiți convinși că bâtele au primit ordin să lovească. Vă asigur că nu s-au întânit jandarmii așa, în Piața Victoriei, și au zis: ‹Haideți, bă, să gazăm și să lovim niște oameni!›. Adevărații responsabili pentru gravele violențe din Piața Victoriei sunt șefii din Jandarmerie și șefii politici care au dat comenzile. Se vorbește mult, mult prea mult și nu se face nimic în sensul ăsta., a declarat Zegrean pentru psnews.ro

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24