WhatsApp nu mai este accesibil de marți pentru două miliarde de utilizatori de telefoane mobilă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Whats App nu merge. A picat WhatsApp
Whats App nu merge. A picat WhatsApp

Două miliarde de utilizatori de telefoane mobile nu vor mai putea folosi WhatsApp de marți. Odată cu o nouă actualizare, aplicația va fi incompatibilă cu mai multe versiuni mai vechi de Android și iOS.

WhatsApp selectează acum tipurile de smartphone-uri pe care să le folosească.

Din 1 noiembrie, utilizatorii de smartphone-uri cu o vechime de peste cinci ani, dotate cu versiuni anterioare ale Android 4.1 și iOS 10 nu au mai avut acces la actualizările aplicației, dar au continuat să funcționeze, în ciuda unor disfuncționalități.

Alte aproximativ 50 de modele de telefoane sunt vizate de marți. Acestea nu utilizează versiunea necesară de iOS sau Android și pur și simplu nu vor mai avea posibilitatea de a utiliza aplicația, dacă nu actualizează Android sau iOs.

WhatsApp nu mai este accesibil de marți pentru două miliarde de utilizatori 

 

Lista este următoarea: Apple iPhone 6S, iPhone 6S Plus, Lenovo A820, ZTE V956, Huawei Ascend D2, Ascend G740, Ascend Mate, Faea F1, Archos 53 Platinum, HTC Desire 500, Samsung Galaxy Trend II, Galaxy S3 mini, Galaxy Xcover 2, Galaxy Xcover 2, Galaxy Ace 2, Galaxy Xcover, Caterpillar, Cat B15, Sony Xperia M, Wiko, Сіnk Fіve, Darknight, ТНL W8, ZTE Grand X, Quad v987, Grand Memo, Grand S Flex, LG Luсid 2, Optimus F7, Optimus L3 II Dual, Optimus F5, Optimus L5 II Dual, Optimus L3 II, Optimus L7 II Dual, Optimus L7II, Optimus F6, Optimus L4 II Dual, Optimus F3, Optimus L4 II, Optimus L2 II, Optimus F3Q.

Cei care vor să utilizeze în tontinuare Whatsapp va trebui să își actualizeze sistemul de operare, conform Le Figaro, titrează Mediafax.

Veștile sunt cu atât mai rele cu cât, acum, „vrăjitoarele” din România și-au extins șarlataniile și pe rețelele sociale, pentru care au stabilit proceduri clare de lucru, inclusiv liste de prețuri care pornesc de la 5 lei și ajung până la 45 de lei, în funcție de subiect.  

Vezi și: „Vrăjitoarele” românce și-au extins șarlataniile și online: „Mă iubește?”- 25 de lei, „Se întoarce?”- 20 de lei. Psihologii avertizează

 

Activitatea online a ”vrăjitoarelor” din România s-a dezvoltat ca o afacere de e-commerce în toată regula, în care clientul alege serviciul dorit de pe un meniu cu prețurile aferente, primește apoi codul IBAN pe care transferă banii, iar după ce face pe WhatsApp dovada plății i se trimite, pe aceeași rețea, filmulețul cu ”vrăjitoria” prestată, în termen de 36 de ore.

Replica de Constanța a luat legătura cu o ”vrăjitoare” care își face reclamă pe Tik Tok și Instagram și a aflat cum se derulează o astfel de șarlatanie, în care păgubitul este escrocat de bunăvoie, la cererea sa.

Ritualuri pentru dragoste, fertilitate, bani, spor, câștig material sau chiar pentru examenul auto, prezentate în filmulețe de un minut, fac deliciul în rândul utilizatorilor de TikTok, susține publicația constănțeană.

În spoturile publicitare, așa-zisele vrăjitoare își prezintă în termeni vagi munca, urmând ca cei care apelează apoi la serviciilor lor să achite tarife fixe, pentru fiecare ritual în parte.

Listele sunt lungi, produsele diverse, iar prețurile variază în funcție de necesități. Plățile se fac prin transfer bancar, iar ghicitoarele pretind discreție maximă, la detaliile transferului clienții fiind îndemnați să completeze „alimentare cont”.

Citește mai multe detalii despre acest subiect AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel