Vrăjitoarele românce, vedete în Spania. Alegerile europarlamentare, "păzite" de vraja lor

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Vrăjitoarele din România au ajuns în atenția presei din Spania. Jurnaliștii au vrut să vadă cu ce se ocupă autointitulatele vrăjitoare. 

În timp ce românii se pregătesc să voteze la alegerile europene, un grup de autointitulate vrăjitoare lucrează în permanență pentru a se asigura că nu vor fi probleme în ziua alegerilor europarlamentare, potrivit euronews.com.

Mihaela Minca spune că lucrează într-un ritual colectiv înainte de votul de pe 26 mai prin care să „lumineze mintea candidaților“  pentru „a lua cele mai bune decizii pentru poporul român“, explică vrăjitoarea.

"Pregătim o substanță foarte puternică pentru 25 mai, pe care fetele mele o vor împrăștia peste clădirea Guvernului român", a spus ea. Ne întrebăm cum vor face acest lucru, având în vedere că mărimea clădirii. 

"Apa fermecată va lumina și clarifica mințile politicienilor de a lua decizii bune pentru poporul român", a mai spus aceasta. 

Vrăjitoarele au efectuat ritualuri la miezul nopții, în zori și în amurg, din 9 mai, pentru a crea substanța magică. Ei spun că aceasta conține resturi de animale, lumânări și flori.

Vrăjitoare, preocupate de politică

 

Deși Minca se ocupă, de obicei, cu ajutarea oamenilor cu probleme de dragoste sau bani, a început recent să fie interesat de problemele țării lor. S-a alăturat unei rețele de vrăjitoare românești care a încercat să vrăjească politicieni români, considerați corupți.

„Am efectuat două ritualuri speciale cu politicieni români. Un ritual al magiei albe să lumineze mintea și puterile lor de a lupta în România alături de oameni, de a face lucruri bune și am făcut un ritual de magie neagră cu politicieni care nu vor să ofere o viață mai bună românilor, deci vor avea probleme.

Dacă vor să acționeze împotriva românilor, să fure, să ia țara în sărăcie, atunci vor merge în închisoare sau vor avea probleme de sănătate. Vom acționa pentru bine. Magia neagră îi afectează pe cei care nu au intenții bune cu poporul român ", a spus vrăjitoarea, potrivit euronews.com. 

Vrăjitoria este un obicei vechi popular în Români.  În 2015, guvernul român a făcut vrăjitoria o profesie impozabilă, obligându-i pe ghicitori, cititori de tarot și vrăjitoare să își declare munca pentru a fi impozitata. De asemenea, trebuie să aibă permisiunea de a-și practica vechile obiceiuri.

România a înregistrat un val de proteste anti-corupție fără precedent în ultimele luni.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel