Carmen Dan va face PUBLIC raportul privind votul din Diaspora, după o discuție cu premierul Dăncilă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunțat, luni, că a discutat cu premierul și au convenit ca raportul referitor la votul din diaspora de la alegerile europarlamentare din 26 mai să fie făcut public de către Ministerul Afacerilor Interne, transmite Mediafax. 

"Am vorbit cu premierul și am convenit ca acest raport să fie făcut public de către Ministerul Afacerilor Interne", a declarat Carmen Dan, înainte de ședința BPN PSD.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat joi că luni va face publice analizele MAE și MAI cu privire la votul din Diapora din 26 mai, după ce români din Diaspora au stat la rând ore în șir pentru a-și exercita dreptul la vot, iar unii dintre aceștia nici nu au mai apucat să voteze. Ea a mai spus că o eventuală remaniere a ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, trebuie decisă de ALDE.

Procurorii DNA au anunțat, oficial, că au primit de la Parchetul General, 42 de plângeri privind nereguli la exercitarea dreptului de vot în diaspora la alegerile din 26 mai, fiind deschis în acest sens un dosar penal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel