Voiculescu, DEZVĂLUIRE incredibilă: "Firea cheltuie 1 milion de euro de la sănătate pentru propria imagine"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Vlad Voiculescu face o dezvăluire incredibilă: Gabriel Firea a alocat din banii pentru sănătate nu mai puțin de un milion de euro pentru publicitate. 

Fostul ministru al Sănătăţii în Guvernul Cioloș, critică în termeni duri modul în care primarul general Gabriela Firea a ales să folosească banii contribuabililor.

Vlad Voiculescu spune că, în timp ce 2.800 de bucureşteni cu probleme sociale nu mai au acces la servicii de asistenţă socială, în bugetul dedicat sănătăţii a fost prevăzut un milion de euro pentru publicitate.

«Recunosc faptul că, fiind bugetul tăiat, practic toate domeniile au avut de suferit, în afară de sănătate», se scuză Gabriela Firea pentru că a lăsat 2.800 de oameni fără finanţare pentru servicii de asistenţă socială, servicii de care depinde inclusiv sănătatea acelor oameni.

Aparent o declaraţie bine meşteşugită, în care fosta ştiristă foloseşte ocazia pentru a sublinia că investeşte în sănătate. În fapt, un şiretlic mizerabil: în bugetul «de sănătate» (la Administraţia Spitalelor), Gabriela Firea a camuflat un buget sănătos, gras, de publicitate: un milion de euro pentru «Reclamă şi publicitate»", a comentat Vlad Voiculescu pe Facebook.

3 ani de mandat, o singură grijă: imaginea proprie

 

"Aţi văzut cu siguranţă la televizor imaginile sclipicioase din spitale încă nefolosite din Bucureşti. Aţi văzut mare logo-ul Primăriei Bucureşti. Pe cine ajută aceste reclame? Merge cineva la spital de drag, pentru că a văzut o reclamă la TV? Un milion de euro pentru machiat imaginea primăriţei. Un milion de euro luat de la oameni care chiar au probleme, de la oameni cu probleme de sănătate mintală şi persoane vulnerabile. Cele trei mari priorităţi ale mandatului Firea: sclipici, sclipici şi... sclipici", mai spune Vlad Voiculescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel