Vlogger rus, arestat după ce s-a prefăcut că are coronavirus. Riscă ani grei de închisoare - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Vloggerul rus Karomatullo Dzhaborov a fost arestat, după ce s-a prefăcut, într-un metrou din Rusia, că suferă de o „criză de coronavirus". El este acuzat de huliganism criminal şi riscă până la cinci ani de închisoare şi o amendă de 500.000 de ruble, circa 7.100 de euro. 

Pasagerii dintr-un metrou rusesc au încercat iniţial să îl ajute pe bărbatul care se prefăcea că are o criză, dar în momentul în care acesta a început să se contorsioneze şi să strige „coronavirus", oamenii au fugit.

Imaginile au apărut pe un site specializat în farse, în 2 februarie, dar au fost şterse ulterior. Potrivit Daily Mail, încă nu este clar unde au fost filmate scenele de panică.

Vloggerul Karomatullo Dzhaborov, arestat de poliție, a afirmat că a vrut să facă o farsă. Ministerul de interne de la Moscova a anunțat că autorităţile caută alte două persoane care ar fi fost împreună cu vloggerul.

Suspectul a fost închis, fiind acuzat de huliganism criminal şi riscă până la cinci ani de închisoare şi o amendă de 500.000 de ruble (7.100 euro).

VIDEO

 

Avocatul lui Dzhaborov, Aleksey Popov, a afirmat că bărbatul s-a predat poliţiei din proprie iniţiativă, după ce a aflat că s-a emis un mandat de arestare pe numele său şi că nu s-a gândit că situaţia ar putea să ajungă la aceste proporţii.

Avocatul spune şi că farsa clientului său a avut doar rostul de a conştientiza la nivelul publicului riscurile legate de epidemia de coronavirus.

„Are mai multe înregistrări video pe diferite teme importante pentru societate", a arătat avocatul, menţionând faptul că Dzhaborov colaborează cu organele de anchetă şi consideră că este vorba numai despre o farsă care a ajuns prea departe, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel