Vladimir Găitan, condus pe ultimul drum. Actorul, înmormântat la Cimitirul Bellu

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Actorul Vladimir Găitan a fost condus, sâmbătă, pe ultimul drum de familie și de colegii de breaslă. Slujba religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, din București. Actorul a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor.

Trupul lui Vladimir Găitan a fost depus, joi, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, iar apropiații și-au putut lua rămas bun de la actor.  Vladimir Găitan a murit la vârsta de 73 de ani, anunțul fiind făcut, marți seara, de colegul său, Vlad Rădescu. Fiica lui, actriţa Gloria Găita, a anunţat că iubitul ei tată s-a stins acasă, înconjurat de familie. „Tata s-a stins din viaţă acasă, alături de familie, aşa cum a fost şi ultima sa dorinţă. Mulţumim celor ce ne sunt şi ne-au fost alături cu gânduri bune, şi avem rugămintea să înţelegeţi durerea adâncă ce ne copleşeşte în aceste clipe. Le suntem extrem de recunoscători medicilor, asistenţilor şi farmaciştilor care l-au îngrijit şi au fost alături în cele mai grele clipe”.

Vladimir Găitan a fost unul dintre cei mai apreciaţi actori români, iar publicul îl cunoaşte în special din pelicula „Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război“. Aproape jumătate de veac a jucat pe scena marilor teatre din România, dar şi în filme îndrăgite de publicul larg. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel