Vlad Voiculescu, certat dur de Tudor Chirilă. De la ce a pornit totul

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Confruntare pe Facebook între fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu şi artistul Tudor Chirilă. Află de la ce a pornit discuţia între cei doi.

Şirul de comentarii acide a fost lăsat sub o postare Declic, în care acuza guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR de cenzură, în urma unui anunţ publicitar care nu a fost permis în spaţiul public din Bucureşti.

"Mesajul Comunității Declic pentru Florin Cîțu a fost cenzurat. Nu ne lasă să-l afișăm în spațiul publicitar din București.

Arată-i lui Cîțu că oamenii lui nu pot cenzura cât putem noi distribui!

Dă mai departe să afle toată țara că nu renunțăm la Roșia Montană în UNESCO!

#RomaniiTrebuieSaStie", a transmis Declic, pe pagina de Facebook, unde a distribuit şi o fotografie cu panoul publicitar care îl afişează pe premierul Florin Cîţu.

sursa foto: Declic / Facebook

În apărarea formaţiunii USR-PLUS, Vlad Voiculescu a lăsat un comentariu în care încerca să îl arate pe premierul Cîţu responsabil, spunând că acesta "se joacă".

"Păi nu e. Poziţia USR PLUS e cât se poate de clară. Domnul Cîţu se joacă...", a scris fostul ministru al Sănătăţii.

Acesta a fost imediat apostrofat de Tudor Chirilă, un fost susţinător al USR-PLUS.

"Vlad Voiculescu, sunteţi în aceeaşi coaliţie, nu prea vă puteţi 'delimita' şi atât. Trebuie să şi faceţi ceva. Poziţii publice nu prea am văzut.

Păi dacă nu ți-ai fi permis înseamnă că nu prea ești capabil să lupți. Or, ăia care te-au votat, te-au votat ca să lupți. Poate te recompui".

Rsăpsunsul lui Vlad Voiculescu:

"Poziţii publice au fost din belşug. Ultima acum vreo oră.

Cât despre “aceeaşi coaliţie, nu prea vă puteţi delimita”, m-ai tag-uit, de-aia am răspuns. Dacă tag-uiai coaliţia, nu mi-aş fi permis".

Fostul ministru a fost luat însă în colimator de alte persoane care au comentat despre mesajele transmise de el cu privire la coaliţie. 

"Vlad Voiculescu, cu respect, nu mi se pare un răspuns. Pe bune, ne jucăm? Primul ministru se joacă? De fapt, cei aleși ne reflecta. Atât s-a putut, cum zice un prieten", a scris un internaut ca răspuns, în timp ce un altul a catalogat răspunsul fostului ministru drept unul "penibil".

sursa foto: Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel