Viorica Dăncilă, VAL de CACOFONII în replică pentru Iohannis

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a „realizat” cacofonie după cacofonie în discursul său din această seară, fără foi în față, de la sediul PSD.

„Lupta bolnavă cu PSD, singura miză a candidatului Iohannis, singurul lucru pe care îl are în vedere fiind dispariția PSD, exterminarea acestui partid.

Atunci ne întrebăm: dacă mâine nu va fi de acord cu USR, PMP, UDMR, va vrea să dispară și aceste partide? Cred că este lupta cu cetățeanul. 

Un președinte în funcție trebuie să vorbească despre ce a realizat în cei cinci ani de mandat, despre proiectele de viitor. Nu despre ceea ce știe mai bine: să împartă România în buni și răi. (...) Mă așteptam astăzi ca candidatul Iohannis să dea explicații pentru refuzul dezbaterii, o dezbatere necesară, o dezbatere care arată responsabilitate. Mă așteptam astăzi ca candidatul Iohannis să de explicații pentru declarațiile lui Rareș Bogdan. Am văzut că în 2014 atunci când Klaus Iohannis l-a avut contracandidat pe Ponta s-a ales cu dosare penale. Pentru Dan Barna vedem aceleași lucruri”, a spus Viorica Dăncilă la sediul PSD.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel