Viorica Dăncilă, un nou ATAC asupra LIMBII ROMÂNE: „Nicio mamă din această țară să nu îi fie frică“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă nu se dezminte şi loveşte cu o nouă gafă gramaticală, chiar la depunerea candidaturii la Președinția României. Celebra frază „orice om îi e teamă" s-a transformat, astăzi, în „nicio mama din această țară să nu-i fie frică“.

Viorica Dancila și-a depus, joi, la BEC, candidatura la Președinția României. Ea a făcut din nou mai multe gafe, afirmând printre altele că „nicio mama din această țară să nu-i fie frică că nu primește alocație”. Acesta nu este primul derapaj gramatical de această factură a premierului Dăncilă, devenind deja celebră expresia „orice om îi este teamă“.

„Am convingerea că românii îşi doresc un alt fel de preşedinte. Îşi doresc un preşedinte care să iubească România şi pe români. Am convingerea că avem nevoie de echilibru în această ţară, avem nevoie de un preşedinte care să fie în mijlocul oamenilor, care să respecte Constituţia şi care să aibă o relaţie interinstituţională corectă cu Guvernul şi Parlamentul. Avem nevoie de un preşedinte care să susţină un pact pentru bunăstarea românilor astfel încât niciun pensionar să nu se teamă că pensia îi va fi tăiată, nicio mamă din această țară să nu îi fie frică că nu va primi salariul sau îi va fi tăiată alocaţia copilului. Nicio familie din această țară să nu mai aibă frică că va veni un Guvern care să ia măsuri de austeritate împotriva românilor", a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată de jurnaliști ce „avantaje” are în față contracandidaților ei, Dăncila a a început să înșiruie: „Iubesc oamenii, îmi place să stau în mijlocul lor. Nu este important că mă jignesc, că vin cu violență verbală, că spun lucruri urâte. Pentru mine este important ce se întâmplă cu oamenii din această țară, îmi iubesc foarte mult țară și o reprezint cu demnitate”.

„Am demonstrat că pot să conduc un guvern care are a două cea mai mare creștere economică din Europa, că pot să conduc președinția UE. Aș fi primul președinte care a deținut și funcția de premier”, a mai spus Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel