Dăncilă vrea legea DEFĂIMĂRII, după ce a fost HUIDUITĂ la Constanța: Acest lucru strică imaginea unui judeţ

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Viorica Dăncilă, premier și președinte de partid, readuce în discuție oportunitatea unei legi a defăimării, pe care PSD a vrut-o și pe vremea lui Liviu Dragnea.

Vioric Dăncilă a fost huiduită în acest weekent, în turneul său electoral în județul Constanța. După aceste evenimente, Dăncilă a declarat că Parlamentul ar trebui să adopte un act normativ prin care să se oprească calomnia și defăimarea. Ea a dat și sugestii, în acest sens, colegilor de partid.

„Cred că societatea şi sper să se întâmple acest lucru sau Parlamentul României să adopte un act normativ prin care să oprească calomnia şi defăimarea. Nu ăsta este poporul român. Poporul român este un popor care respectă pentru a fi respectaţi. (...) Dacă aş fi parlamentar, aş iniţia un astfel de proiect. Cred că în orice ţară civilizată, dacă vrem cu adevărat să fim europeni şi eu sunt un proeuropean convins, dacă vrem într-adevăr să fim respectaţi, abordarea noastră trebuie să fie alta. Nu pot câţiva indivizi pe care îi vedem de fiecare dată să jignească pe toată lumea, să aibă o atitudine care nu este specifică poporului român. Acest lucru strică imaginea atât a unui judeţ, pentru că mulţi nu ştiu că cetăţenii aceştia sunt veniţi de la Bucureşti”, a spus duminică Viorica Dăncilă, fără să aducă, evident nicio dovadă cum că cei care au strigat împotriva ei sunt din București. 

În 2015, fostul președinte PSD Liviu Dragnea a depus la Senat un proiect de lege în același sens,  care prevedea amenzi pentru ”defăimarea socială”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel