Viorica Dăncilă, întâlnire cu Frans Timmermans la Bruxelles

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă va participa la două evenimente la Bruxelles legate de preşedinţia română a Consiliului Uniunii Europene. Cu această ocazie, Dăncilă va avea o întrevedere şi cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

"În următoarele două zile mă voi afla într-o vizită de lucru la Bruxelles pentru a participa la două evenimente importante dedicate egalității de șanse și promovării drepturilor femeilor. Voi avea de asemenea întrevederi bilaterale cu reprezentanți ai instituțiilor europene, printre care prim-vicepreședintele Comisiei Europene Frans Timmermans și cu negociatorul-șef pentru Brexit, Michel Barnier”, a anunțat Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de guvern de marţi.

În urmă cu două săptămâni, în cadrul Congresului socialiştilor europeni de la Madrid, acesta i-a transmis lui Liviu Dragnea că nu este suficent să mărești pensiile, dacă nu respecți statul de drept. Acesta i-a spui lui Dragnea că dacă vrea să rămână în această familie europeană trebuie să respecte valorile fundamentale ale socialiştilor europeni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel