Viorica Dăncilă despre diaspora și criza provocată de coronavirus: „Nu e necesară autoizolarea premierului“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Viorica Dăncilă, fostul premier al României în guvernarea PSD, a vorbit desre cum vede ea gestionare situației din Diaspora și a românilor care vor să revină în țară de teama coronavirusului.

„Dincolo de a face o analiză pentru a vedea unde s-a greșit și ce măsuri nu au fost luat de am ajuns în această situație, trebuie să vedem ce se poate face de aici încolo. Eu propun formarea unui grup de lucru care să reunească în sistem de videoconferință specialiști, tehnocrați, oameni care cunosc procedurile și colaborarea pe instituții.

Eu cred că președintele României trebuie să fie primul care să propună acest lucru. Premierul nu este necesar să se autoizoleze la Vila Lac 1. Trebuie să propună formarea unu grup de lucru cu o componență foarte bună, oameni cu experiență, specialiști, care pot fce recomandări în situații de genul acesta.

În ceea ce privește situația românilor din diaspora care  vor să revină în țară, Viorica  Dăncilă este de părere că oamenii sunt „în mod justificat indignați“. „Deși de fiecare dată s-a folosit termenul de diaspora, românii din diaspora sunt foarte indignați. Este clar că acest lucru arată faptul că nu le pasă și că nu sunt în stare să răspundă acestor provocări“, a transmis Viorica Dăncilă, în direct, la România tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel