Viorica Dăncilă despre deficitul bugetar anunțat de PNL: „Noi am luat în calcul că vom GUVERNA până la sfârșitul anului...“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Viorica Dăncilă Face declarații de presă de la sediul central al PSD. Ea a răspuns întrebărilor și despre deficitul bugetar identificat în ministerul de Finanțe

Viorica Dăncilă susține o nouă declarație de presă, joi, la ora 19:00. Fostul premier vorbește de la sediul central al Partidului Social Democrat, sediul său de campanie.

Viorica Dăncilă a declarat că  nu are o problemă de a discuta cu procurorii, făcând referire la avertizările lui Rareș Bogdan. „L-am văzut cu toţii pe Rareş Bogdan ameninţându-mă cu procurorii. Ce să înţeleg? Că aşa cum i s-a întâmplat lui Victor Ponta în 2014 şi lui Dan Barna care spera să ajungă în turul doi, acelaşi lucru să i se întâmple şi Vioricăi Dăncilă? îi cer domnului Iohannis să dea explicații de ce domnul Rareș Bogdan are informații despre ceea ce vor să facă procurorii. Este inadminsibil că un partid să vină să spună ce vor să facă procurorii și să nu țină cont de independența justiției. Ar trebui să ne îngrijoreze“, a afirmat Viorica Dăncilă.

Întrebată apoi de o jurnalistă despre deficitul bugetar identificat de guvernul liberal la ministerul de Finanțe, Viorica Dăncilă a declarat că PSD a „luat în calcul că vom guverna până la sfârșitul anului...“.

„Vor să-şi ascundă neputinţa, faptul că nu au soluţii, vor să ascundă adevărul că nu au venit cu un program de guvernare ci vor să vină cu o politică de austeritate. Românii vor oameni capabili să găsească soluţii. Am redus datoria externă a României la 35% din PIB. Ne-am încadrat în ţinta de deficit. Ne-am încadrat în toate ţintele europene“, a adăugat Dăcnilă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel