Viorica Dăncilă, răbufnire la adresa lui Florin Cîţu: "Sunteţi PRAF! Vă lăudaţi cu o farfurie pe jumătate goală!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Viorica Dăncilă răbufneşte la adresa ministrului Finanţelor, Florin Cîţu, despre care spune că este "arogant" când îşi asumă creşterea economică pe care ar fi lăsat-o de fapt guvernul condus de ea.

E incredibilă aroganța ministrului Florin Cîțu, care-și asumă cu dezinvoltură creșterea economică de 2,4% anunțată de INS pentru primul trimestru al acestui an! Guvernul pe care l-am condus și pe care l-ați criticat în mod nedrept și obraznic în nenumărate rânduri a lăsat României o creștere economică de 4,1% în 2019! Vă lăudați deci cu o farfurie pe jumătate goală, domnule ministru. N-ați contribuit la consolidarea economică a României, ci la irosirea potențialului ei.

Mă întreb însă dacă vă veți asuma cu aceeași rapiditate și cifrele aferente trimestrului 2, care vor fi cu minus? Sau veți da din umeri, punând totul pe seama crizei coronavirusului? Când lucrurile sunt pe plus pretindeți aplauze, iar când sunt pe minus n-aveți nicio vină, așa-i?

Adevărul e că sunteți praf, domnule Cîțu! Asta ați reușit să demonstrați în 6 luni la Ministerul Finanțelor. Soluția potrivită e să fiți evacuat din Guvernul României, dacă o moțiune adoptată în Parlament nu v-a făcut să pricepeți că n-aveți ce căuta în funcție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel