Viorica Dăncilă: „Se pare că sparanghelul din Germania e mai important decât combaterea coronavirusului”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Viorica Dăncilă critică deciziile luate de Guvernul PNL cu privire la muncitorii sezonieri plecați în Germania, la cules de sparanghel. Anunțul a fost făcut de fostul premier pe contul personal de Facebook.

„S-a permis cu bună știință, de la nivel înalt, ca starea de urgență și regulile de distanțare socială să fie încălcate pentru că guvernanții noștri nu pot pune interesul românilor mai presus de solicitările primite din plan extern. Președintele și premierul au știut, au avizat și au tăcut. Fie au sperat că nu se va observa, fie nu le-a păsat dacă se va observa.

Îi înțeleg pe cei care vor să meargă să muncească în străinătate. Ei n-au nicio vină. Vina este a autorităților, care impun reguli tuturor, dar permit senin încălcarea lor în urma unui telefon din străinătate. Concluzia tristă: se pare că pentru domnii Iohannis și Orban, sparanghelul din Germania e mai important decât combaterea coronavirusului din România.

P.S. Dacă tot s-au gândit guvernanții noștri să ajute la repornirea economiei din altă țară, n-ar fi timpul să vină și cu un plan privind repornirea economiei românești? Dacă Guvernul Orban a fost prins nepregătit de criza coronavirusului, măcar sfârșitul ei să nu-l prindă tot așa!”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel