Viorica Dăncilă, MESAJ CATEGORIC pentru ALDE, înainte de alegeri: "Nu voi renunţa în FAVOAREA lui TĂRICEANU"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, la Congresul PSD că nu va renunța la candidatura la prezidențiale în favoarea lui Călin Popescu Tăriceanu și că va rămâne un om corect în fața celor din PSD care au încredere că va câștiga alegerile. De altfel, Tăriceanu a fost marele absent al Congresului PSD, fiind chiar prima dată când a lipsit de la un astfel de eveniment de când face parte din coaliţia de guvernare.

”Categoric nu voi renunța în favoarea domnului Tăriceanu. Întotdeauna sunt un om corect și voi rămâne un om corect în fața celor din PSD care mi-au dat un vot de încredere. Nu se va întâmpla acest lucru”, a declarat Viorica Dăncilă la finalul Congresului extraordinar al PSD.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, la Congresul PSD: "Am pornit de la bază. Am LIPIT AFIŞE, am împărţit PLIANTE"

Dăncilă a spus că ea nu consideră o competiție cu Klaus Iohannis și Dan Barna pentru că ei nu merg în rândul oamenilor.

”Am spus că nu intru în competiție cu domnul Iohannis sau cu domnul Dan Barna. Ei nu sunt apropiați de oameni, nu iubesc oamenii, nu merg în rândul oamenilor. Domnul Dan Barna sădește ura în rândul oamenilor. Oamenii au nevoie de unitate. Adevăratul sondaj pentru noi este ziua votului. Adevărul îl vedem la vot. În 2014 domnul Victor Ponta avea 31%, Klaus Iohannis 15% și rezultatul a fost invers”, a adăugat Dăncilă.

Viorica Dăncilă crede în mobilizarea colegilor săi pentru numărul de voturi.

”Colegii mei sunt mobilizați și fiecare își va asuma un număr de voturi. Această asumare vine prin discuțiile cu fiecare organizație în parte, cu rezultatul pe care fiecare organizație vrea să îl aibă. Cred că colegii mei sunt mobilizați în toată țara. Cred că fiecare coleg va putea arăta la aceste trei alegeri de ce credibilitate se bucură în comunitatea în care este primar sau acolo unde nu este primar dar vrea să candideze din partea PSD”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, lansare pe MELODIA din filmul "Rocky III": "Sunt mai puternică decât toţii bărbaţii! Voi fi PRIMUL preşedinte FEMEIE al României!"

Congresul de sâmbătă a marcat lansarea candidaturii liderului PSD Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte al României. La eveniment au participat și președintele PES, Sergei Stanishev. La eveniment au fost prezenți 1.107 delegați, potrivit anunțului făcut de Mihai Fifor la începutul reuniunii.

Liderul PSD a intrat în sala Parlamentului pe melodia „Eye of the tiger”, din filmul Rocky 3, cântată de Survivor.

sursa: Mediafax

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel