Violeta Alexandru, ASALTATĂ de mesaje obscene pe telefonul personal: "Jegoasă și împuțită / Cum e să dai *** în *** lu Orban și Iohannis?"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
ministrul_violeta_alexandru
ministrul_violeta_alexandru

După ce Mircea Badea a publicat numărul de telefon personal al Ministrului Muncii, Violeta Alexandru a primit mai multe mesaje cu conținut obscen. 

Violeta Alexandru a publicat sâmbătă pe contul său de Facebook unele dintre mesajele cu conținut obscen primite pe telefonul personal. Ministrul spune că acest lucru s-a întâmplat după ce Mircea Badea i-a făcut public numărul de telefon.

"Băgamia-și... în familia ta de jegoasă și împuțită. Când morții mă-tii de urâtă ai de gând să rezolvi problema cu javrele alea de la Tg Jiu???", este unul din mesajele primite de ministru.

"Ce faci zdreanțo? Dă-ți demisia fmm de incompetentă. Nu raspunzi? Baga-mi-aș..., în morții tăi și în familia ta”.

"Slugi, cum e să tot dai limbi în .... lu Orban și Iohannis și tot cu gura aia să te duci acasa la familie? Le place? Creatură jegoasă ce ești", este alt mesaj.

Violetei Alexandru bănuiește că în spatele acestor mesaje sunt PSD-iști

 

"Numărul meu de telefon a fost folosit ieri pentru a incita la ură. Văd coordonarea între mai mulți politicieni pe acest subiect. Cu acest mod agresiv de a face politică - care începe într-o parte a presei și duce până la PSD/foști PSD-iști, foști PRM-iști - lupt în continuare.

De ieri sunt înjurată la comandă. Blestemată. Se numește incitarea la ură.

Am încercat chiar să explic unora dintre cei care mă înjurau că DGASPC - acolo unde lucrează mama fetei din Tg.Jiu despre care se vorbește - nu este în subordinea Ministerului Muncii ci a Președintelui CJ. Nu a contat. M-ar fi omorât. Foloseau aceleași cuvinte.

Aici ne împinge PSD pe toți cei care muncim cinstit în această țară - să fim înjurați. Trebuie să ne mobilizăm în această toamnă până nu este prea târziu", scrie Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

FOTO

sms violeta alexandru

 

sms violeta alexandru

3. -imagine fara descriere- (451841.jpg)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel