Violatorul român de 20 de ani din Italia, CONDAMNAT. A abuzat o minoră

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Italia. Un român de 25 de ani a fost arestat după ce a maltratat-o pe mama sa și a încălcat interdicția de a se apropia de aceasta
Italia. Un român de 25 de ani a fost arestat după ce a maltratat-o pe mama sa și a încălcat interdicția de a se apropia de aceasta

Românul de 20 de ani care a violat o minoră a fost condamnat. Acesta se afla în arest preventiv de 9 luni. 

Un eveniment neplăcut care la vremea producerii a provocat rumoare în Italia și-a cunoscut epilogul. Judecătorul Curții din Napoli, dr. Anna Imparato, l-a condamnat pe Claudiu Balika, tânăr de douăzeci de ani de naționalitate română, la o pedeapsă de șase ani de închisoare. Acesta este acuzat de un viol comis asupra unei minore. Balika s-a aflat în arest preventiv la închisoarea Poggioreale timp de nouă luni. El a fost arestat în urma faptei care a avut loc în septembrie anul trecut. 

Actele de acuzare rezumă o poveste până în cele mai mici detalii. Balika, împreună cu un alt minor, au prins-o pe fată și au imobilizat-o, apoi au violat-o pe rând. 

"Te vom lăsa să pleci, dar mai întâi ne faci ce vrem", au spus aceștia. 

După ce a profitat de un moment de neatenție și l-a lovit pe unul din ei, reușind să fugă, aceștia au plecat în urmărirea victimei  rostind următoarele amenințări:

„Dacă spui ceva ce din ce s-a întâmplat , o să venim zece români și va fi un masacru," au spus aceștia care au vrut s-o determine să nu povestească familiei ce s-a întâmplat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel