Violator român surprins de camerele de supraveghere în Scoția

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Tânărul de 20 de ani a fost condamnat după ce a violat o fetiță în spatele unui supermarket.

 

Un român în vârstă de 20 de ani a fost găsit vinovat de instanța de judecată pentru că anul trecut, pe data de 7 august a violat o fată în vârstă de 14 ani într-un atac descris de presa scoțiană a fi "dezgustător și degradant".

 


Este vorba de Samuel Ciornei, în vârstă de 20 de ani, care potrivit procurorilor a urmărit-o pe copilă în parcarea unui supermarket din Barrhead. Aici a prins-o pe fetiță, a dat-o jos de pe scuterul pe care se urcase și amenințând-o cu un ciob de sticlă a împins-o în spatele unor tufișuri unde a violat-o. Mai mult, procurorul de caz a susținut în fața instanței că adolescenta a fost atât de speriată încât a făcut ceea ce i-a spus violatorul, fără a opune rezistență, înainte de a fi dusă în spatele tufișurilor și supusă agresiunii sexuale de către atacatorul ei.


În motivarea sentinței, judecătorul de caz, Kenneth Maciver i-a spus lui Ciornei că "acesta a fost un atac dezgustător și degradant asupra unei tinere nevinovate, care pur și simplu se bucura de o seară liniștită de vară. "


 

La rândul său, o dată pronunțată sentința, inspectorul-șef al poliției din Barrhead, Gillian Patrick le-a declarat jurnaliștilor scoțieni că "Samuel Ciornei este un individ periculos și salutăm verdictul pronunțat de instanță.

 

Acest incident a șocat comunitatea locală din Barrhead dar cu toate acestea aș dori să îi asigur pe oameni că acest tip de criminalitate este una relativ scăzută."


Potrivit legislației, Samuel Ciornei a fost înregistrat în registrul infractorilor sexuali iar în noiembrie își va afla sentința.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel