VIDEO | PROTEST în Piața Victoriei, după modificarea Codurilor Penale. ULTIMA ORĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Zeci de persoane protestează miercuri în Piața Victoriei, după ce au fost adoptate în Parlament modificările la Codurile penale.

Zeci de oameni protestează în Piaţa Victoriei, miercuri seară, după ce în cursul zilei de miercuri au fost adoptate modificările la Codul Penal și Codul de Procedură Penală.

În semn de protest, manifestanții au desenat pe asfalt siluete umane.

Totodată, în Piața Victoriei se aud strigăte precum: "Pui de hoţi şi de mafioţi".

Camera Deputaţilor a adoptat miercuri proiectele de modificare a Codului penal şi a Codului de procedură penală. PNL şi USR au anunţat că o să le atace din nou la Curtea Constituţională.

VIDEO

 

"Într-o societate ce se confruntă cu o creștere a infracționalității Parlamentul a decis astăzi să adopte modificările aduse Codului penal și Codului de procedură penală cu efecte devastatoare: scad pedepsele pentru abuz în serviciu, este dezincriminată cu totul neglijența în serviciu, scad termenele de prescripție, termenul pentru denunț este redus la un an iar după ce trece un an persoana care face un denunț poate fi și ea pedepsită!

Ne vedem de la ora 19:00 în Piața Victoriei pentru a participa la un flashmob în care siluetele noastre vor fi conturate cu cretă pe asfalt pentru a arăta că intenția coaliției PSD-AȘDE-UDMR este de transforma un întreg popor în victime ale infractorilor protejați de stat.

Aduceți foi A4 printate cu mesajul "victimă a infractorilor protejați de stat". România răstignită spune adevărul: NU VREM SĂ FIM O NAȚIE DE HOȚI!", se arată în descrierea evenimentului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel