VIDEO. Polițiștii din Spania merg la porțile spitalelor și aplaudă medicii, eroii din prima linie în războiul cu COVID-19

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Imagini emoționante vin din Spania, acolo unde polițiștii au mers cu sirenele pornite la porțile spitalelor pentru a omagia medicii, eroii din prima linie în lupta cu epidemia de coronavirus. 

Explozia cazurilor de infectare cu COVID-19 din Spania mobilizează toate autoritățile statului. La fel ca în celelalte țări, medicii sunt în prima linie a războiului. 

Polițiștii spanioli au făcut un gest superb. În imaginile postate pe rețelele de socializare, se pot observa coloane de mașini cu sirenele pornite care merg la porțile spitalelor pentru a omagia cadrele medicale. Oamenii legii coboară din autovehicule pentru a-i aplauda pe medici.

Imaginile au devenit rapid virale, fiind distribuite de sute de ori pe Facebook.

Iată imaginile

 

 

Autorităţile din Spania au anunţat, joi, un bilanţ de 767 de morţi din cauza coronavirusului, în creştere cu 30% (209 decese) în ultimele 24 de ore, iar numărul total al infecţiilor este de 17.147, informează cotidianul El Mundo.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate 3.500 de cazuri noi de Covid-19, în creştere cu 25%. Cifra totală în Spania este de 17.147 de infecţii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel