Video. Mirela Vaida, ATACATĂ din nou în studioul Acces Direct de aceeași femeie de acum o lună. A izbucnit în lacrimi

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Mirela Vaida a fost atacată din nou în studioul Acces Direct. De această dată, atacatoarea nu a reușit să mai treacă de ușa de la intrarea în studio, dar a aruncat cu pietre și a spart geamurile de la intrare. Vezi video la finalul articolului. 

Imagini șocante la Antena 1, în cadrul emisiunii "Acces Direct". Mirela Vaida a fost atacată din nou, de aceeași femeie care a aruncat cu o piatră spre ea în luna martie a acestui an. Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi și a spus că este terorizată de această femeie care a fost externată de la spitalul de psihiatrie. 

Transmisia a fost imediat întreruptă pe post rulând reclame timp de mai multe minute. După pauza publicitară, Mirela Vaida și-a mai revenit și i-a acuzat pe cei care nu iau măsuri împotriva femeii.

Mirela Vaida, ținta unui nou atac la Acces Direct. Antoanela s-a întors

Femeia a luat în sacoșă mai mulți bolovani. Aceasta s-a dezbrăcat în spatele unei rulote și a venit din nou către intrarea în studio. 

"Suntem nevoiți să nu ne ocupăm de subiectul pe care-l aveam pregătit. Era un subiect tot cu agresiune. Va trebui deocamdată să vedem ce ni s-a întâmplat nouă după un scenariu care s-a repetat. Femeia s-a dezbrăcat din nou în spate la rulotă și a venit cu pietre către noi. Cei de la spitalul Obregia au externat-o. Procurorul zice că femeia nu a făcut nimic. Ea este acum mai înțeleasă decât mine, care sunt victima ei. Procurorul m-a întrebat dacă m-a omorât. Eu nu plec de aici. Hai să vedem, eu sau ea! Așa m-a întrebat procurorul dacă m-a lovit. Deci dacă n-am pățit nimic, gata nu mai face nimic. Suntem într-un stat cu legi, cu oameni care sunt plătiți să-și facă treaba.  (...) Noi ne-am speriat. Am auzit fel de fel de bubuituri de aici din platou," a povestit Mirela Vaida

2. -imagine fara descriere- (geamuri-sparte-2221.jpg)

Între timp au fost publicate și imaginile cu femeia care este fugărită de polițiști în curtea de lângă studioul Antena 1. Polițiștii au intervenit după ce angajații Acces Direct au apelat numărul de urgență 112. Angajații unei spălătorii de lângă studio ar fi văzut-o pe femeie când a ajuns și a atacat din nou. 

Vezi video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel