VIDEO. Mama Alexandrei Măceșanu, PRIMA declarație publică de la dispariția fiicei sale: "O așteptăm acasă"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Mama Alexandrei Măceșanu a făcut prima declarație publică de la dispariția fiicei sale. Imaginile au fost publicate de Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei. 

Mama Alexandrei Măceșanu a transmis, într-un mesaj video, că simte că fiica sa încă trăiește și cere autorităților să-și facă datoria și să încerce s-o găsească. Mama fetei a mai spus că, dacă Alexandra este într-adevăr moartă, speră ca cei care au greșit să plătească.

„Eu simt că trăiește. Ea este o fată puternică. Nu știu cum a avut curaj să sune la 112 și nu as putut fi salvată. Sper ca ea singură să scape, dacă poliția nu face nimic deocamdată. Sper ca toată lumea care poate da informații că a vazut-o, îi rugăm din suflet, fără păcăleli, să ne ajute să o găsim să se întoarcă înapoi acasă. (...) Oriunde ar fi, să știe că o iubim și o așteptăm acasă. Sper ca autoritățile măcar de data asta să-și facă datoria și să încerce s-o găsească. E foarte greu, pe zi ce trece e foarte greu”, a spus mama Alexandrei, într-o postare postată pe Facebook de Alexandru Cumpănașu, unchiul minorei.

Mama Alexandrei mai spune că se vor lupta ca cei care au greșit să plătească.

„Dacă o fi să fie moartă în butoi, sper ca toți cei care au greșit să plătească”, mai spune mama fetei, potrivit Mediafax.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu și apoi a ars-o. Analiza specialiștilor INML arată că oasele găsite în cazanul din curtea lui Dincă au ADN-ul minorei, însă familia Alexandrei a cerut o altă expertiză în străinătate.

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel