Video Amenințat cu pistolul în trafic. Revoltător: individul este cercetat în libertate

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un tânăr din București, care se afla în trafic alături de partenera de viață, a filmat pe camera de bord cum a fost amenințat cu pistolul în trafic de un individ deosebit de agresiv. 

Totul s-a petrecut într-o localitate din Gorj. Un individ cu un BMW a fost deranjat de faptul că nu a fost lăsat să meargă pe banda neafectată a drumului pentru că în zonă se efectuau lucrări. Furia individului este de neînțeles pentru că pe imagini se poate vedea clar cum banda afectată este chiar a celui care devine agresiv.

Nu durează mult și acesta scoate un pistol pe care îl agită pe geam. La un moment dat, încărcătorul pistolului cade pe jos.

Video Amenințat cu pistolul în trafic. Iată imaginile

Totul a fost filmat cu o cameră de bord pe care bărbatul o avea instalată pe mașină. Calvarul celor doi care se aflau în aututurism a durat timp de câteva minute, pentru că succesiv, individul cu BMW-ul se întorcea după ei și arăta că ar dori să tragă cu arma în ei:

Pe imagini se vede la un moment dat cum bărbatul care conduce BMW-ul scapă pe geam încărcătorul armei, răgaz suficient pentru cel amenințat să încerce să scape. Nici apropierea altor șoferi nu l-a făcut pe agresor să renunțe, acesta preferând să bloheze traficul și să continue amenințările. 

Bărbatul amenințat a depus plângere la poliție alături de dovada coșmarului trăit pe acest drum din România. Polițiștii au făcut percheziții la agresorul care are doar 22 de ani. Arma cu care i-a amenințat nu a fost găsită, iar pentru moment acesta va fi cercetat în libertate. 

Imaginile au fost distribuite pe internet chiar de bărbatul care a fost amenințat. În dreapta sa se afla partenera lui de viață, care a sunat la 112. La scurt timp, imaginile au devenit virale pe internet, atrăgând furia tuturor. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel