VIDEO - Donald Trump menţionează România în cel mai mare SCANDAL de CORUPŢIE din SUA

Andreea Cosma |
Data publicării:

România este din nou menţionată în cele mai mari scandaluri de corupţie din Statele Unite, de data aceasta chiar de către preşedintele american, Donald Trump. Vezi, mai jos, video cu delcaraţiile preşedintelui Statelor Unite.

Acesta a comentat nişte afaceri în care este implicat un milardar român şi fiul lui Joe Biden, fostului vice-președinte SUA, ex-directorul FBI. În scandal ar fi implicaţi şi oficiali români.

„Ei bine, cred că ce a făcut (Joe) Biden și fiul său (Hunter Biden) – și acum, cred, că apare și cazul României; ceea tocmai a ieșit astăzi. Sau în altă țară. Și sunt sigur că există mai mult decât atât ”, a spus președintele Donald Trump, chiar de pe peluza de sud de la Casa Albă, înainte să plece în Carolina de Sud.

Într-un articol din cotidianul "The Independent", care citează New York Times, sunt prezentate câteva detalii privind afacerile fiului lui Joe Biden în România.

„Hunter Biden, care este avocat, a fost plătit de omul de afaceri, Gabriel Popoviciu, în 2015, în timp ce tatăl său era vicepreședinte, pentru a ajuta la încercarea acestuia de a elimina acuzațiile din România formulate de procurorii anticorupție. În 2016, domnul (Puiu) Popoviciu a fost condamnat pentru acuzații legate de un contract de teren în nordul Bucureștiului, capitala României”, se arată în articolul citat de EVZ.

CIteşte şi: România, amestecată într-un SCANDAL URIAŞ în SUA. Rudy Giuliani AMENINŢĂ cu dezvăluiri EXPLOZIVE

La începutul lunii octombrie, Rudolph Giuliani, avocatul personal al președintelui SUA Donald Trump, l-a apărat pe liderul de la Casa Albă într-un interviu acordat postului Fox News, criticând atitudinea presei și avertizând cu dezvăluiri despre afacerile familiei lui Joseph Biden în România.

"Presa de la Washington a acoperit aceste lucruri în ultimii trei ani. Încerc să investighez un scandal de corupție masiv din perioada Administrației Barack Obama", a declarat Rudy Giuliani într-un interviu acordat postului tv Fox News.

Declaraţiile lui Donald Trump despre România, la minutul 03:47

 

sursa: Fox News

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel