Victor Ponta vs. Ludovic Orban: PLÂNGERE PENALĂ în cazul declarației de avere a premierului

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Victor Ponta reacționează la declarația de avere depuseă de premierul Ludovic Orban, amintindu-i acestuia din urmă un episod de acum 5 ani, când Orban a depus o plângere penală contra actualului lider Pro România pentru ceea ce i se păreau lui niste inadvertențe.

Premierul Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere din care reiese că a avut, anul trecut, venituri lunare din salarii de aproximativ 3100 de lei pe lună, iar  Victor Ponta nu ratează ocazia de a-i aminti lui Ludiovic Orban de  plângere penală depusă împăotriva lui pentru ceea ce i se păreau a fi niște nereguli în declarația de avere.

„Viata politica ne pune atat de des in situatii neasteptate - din care insa trebuie sa tragi mereu aceeasi lectie : ramai om dincolo de batalia politica ; ce tie nu-ti place altuia nu-i face!

In Campania pentru Alegerile Prezidentiale din 2014 deputatul PNL Ludovic Orban a depus o plangere penala contra mea pentru nereguli in declaratia de avere ; incalcand insa niste reguli de bun simt si necesare in politica Dl Orban a depus o plangere similara si impotriva sotiei mele - evident ca ambele plangeri au fost cercetate si a rezultat ca erau total nefondate ; dar m-a afectat acel lucru pentru ca mi-a afectat familia!“, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Liderul Pro România se întreabă dacă actualului premier îi pare rău pentru ce a făcut sau dacă a învățat ceva de atunci.

„Eu nu ii fac nicio plangere penala lui Ludovic Orban ( cu atat mai putin sotiei lui ) - chiar daca si acum suntem tot adversari in politica / ma intreb insa daca Ludovic isi aminteste de ce a facut el in 2014? Daca poate ii pare rau? Daca a invatat ceva? Eu sigur invat tot timpul din greselile mele!“, conchide Victor Ponta în postarea sa de pe pagina de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel