Victor Ponta, răspuns DUR pentru Ludovic Orban: "Să te scap de o dilemă"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Victor Ponta îi transmite lui Ludovic Orban că parlamentarii ProRomânia "Nu vor vota un Guvern PNL". Acesta a vrut să îi răspundă lui Orban, după ce acesta a spus că "cine a fost în PSD laături de Dragnea și Năstase, este foarte puțin probabil să devină partener" penru PNL.

"Ludovic - sa te scap de dilema : parlamentarii ProRomania NU vor vota un Guvern PNL "Orban" / acum sper ca esti lamurit !

Nu sustinem Guvernul "Dancila" din cauza obedientei fata de Liviu Dragnea si Darius Valcov - ceea ce duce direct la promovarea incompetentei si coruptie in Guvern! Vom face tot ce tine de noi pentru a schimba aceasta situatie.

Nu avem insa absolut niciun motiv obiectiv sa vedem ca PNL si Ludovic Orban sunt pregatiti azi pentru o guvernare competenta, eficienta si in favoarea tuturor romanilor ( inclusiv a celor care au nevoie de solidaritate si incluziune sociala)! Asa ca NU vom sustine o asemenea formula!

Noi suntem #ProRomania! Si tinem cu Romania!", a scris Victor Ponta pe pagina de Facebook. 

Ludovic Orban a spus că este foarte puţin probabil ca PNL să devină partener cu PRO România, dar că va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, după alegerile europarlamentare.

"După părerea mea, cine a fost în PSD alături de Dragnea, de Năstase, este foarte puţin probabil să devină un partener pentru noi. Pe de altă parte, obiectivul nostru este să punem punct acestei guvernări toxice pentru România, cât mai repede posibil. Vom depune moţiune de cenzură după alegerile pentru Parlamentul European, deşi cred că cea mai bună moţiune de cenzură împotriva acestui Guvern îl reprezintă votul cetăţeanului pentru PNL şi votul cetăţeanului la referendum", a spus Ludovic Orban.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel